El nostre equip

En IONA Group oferim solucions professionals i adaptades d’enginyeria i desenvolupament integral de projectes en l’àmbit de l’edificació, la indústria i la generació elèctrica.

 

Basada a Mallorca, aquesta enginyeria es compon de professionals amb més de 20 anys d’experiència realitzant projectes destacats a l’illa. Gràcies a la qual cosa, actualment ofereix una gran qualitat en serveis de disseny de projectes d’instal·lacions, direcció i control d’obra, gestió de projectes, disseny de plantes fotovoltaiques, projectes d’activitat i certificacions energètiques.
Es tracta d’una enginyeria flexible, en constant creixement i amb els mitjans humans i tecnològics necessaris per poder abordar amb solvència grans projectes. Amb una visió futurista de la tecnologia, aposta per la innovació tecnològica en tots els seus treballs i el respecte pel medi ambient, implementant solucions d’alta eficiència energètica.

El nostre equip, multidisciplinari i amb experiència, destaca per la seva professionalitat i meticulositat i està integrat per diferents enginyers industrials, enginyers elèctrics i delineants. Gràcies a això, IONA Group es compromet i té com a objectiu primordial trobar solucions adequades, de qualitat i adaptades totalment a les necessitats del nostre client. Sempre enfocant, per tant, els projectes de manera personalitzada i creant un estret i directe vincle amb el client que es manté al llarg de el disseny, planificació i execució de el projecte.